BETALINGSCONDITIES

Voor de privé koper

De aankoop op de webwinkel van TechnoProtect BVBA houdt in dat de betaling verricht word op het ogenblik van de bestelling. Alle betalingsmiddelen zijn hieronder vermeld.

- Transacties door internet: Bancontact (Maestro), Visa, Master Card, American Express, PayPal.
- Bankoverschrijving

Voor Rechtspersonen, e.a.

Aankopen op basis van een eventuele offerte of volgens de omschrijving op de webwinkel van TechnoProtect.be door een commercieel bedrijf, vzw, vrije beroepen, Staat en parastatale instituties kunnen betaald worden via een bankoverschrijving. Wel moet TechnoProtect BVBA een schriftelijke bestelling ontvangen met alle coördinaten van de koper. In principe wordt de betaling gevraagd binnen de week na ontvangst van de goederen. TechnoProtect behoudt zich recht voor een voorschot van 50% van de factuurwaarde te vragen.

Alle betaalmiddelen zijn gecrypteerd door de banken.

TechnoProtect accepteert Maestro (Bancontact,…) Visa, Master Card, American Express en de gespecialiseerde instituties voor internet transacties:

PayPal.

TechnoProtect accepteert betalingen per bankoverschrijving wat wel het order proces vertraagd. Op aanvraag wordt een proforma factuur aan de klant bezorgd om zijn betaling te kunnen uitvoeren.