Technoprotect zorgt voor een professionele en complete service

>Behoudens uitzondering worden al onze leveringen uitgevoerd door een gespecialiseerd transportbedrijf naar het adres van uw keuze in België, Nederland en Luxemburg, met uitzondering van een postbus adres.

De levering vindt plaats op gelijkvloers,de inkomdeur en zonder enig voor vertikaal transport (trede, trappen,...) van het adres vermeld op uw bestelling. Er wordt gevraagd dat u zich van vergewist dat de toegang aangepast voor het leveren van zware/omvangrijke producten is.

Controleer altijd het gewicht van het gekozen product in onze catalogus. Eenmaal dat u boven de redelijk gewicht gaat voor de dragen deur één van twee personen neem dan geen risico's en vraag naar onze installatiedienst.

LEVERTERMIJN

De EV TechnoProtect verbindt zich in de afgelopen termijn in de orde van orde. TechnoProtect zal de klant informeren zou de levertermijn langer dan gepland zijn.

IN GEVAL VAN AFWEZIGHEID

In het geval van een levering door de vervoerder van het bedrijf TechnoProtect ev, wordt een bericht van doorgang achtergelaten in de brievenbus van de ontvanger of wordt er een telefonisch contact tot stand gebracht. De eerste keer zal een telefoonnummer u toelaten een nieuwe datum/tijd van levering vast te leggen. Een tweede bezoek kan kosten met zich meebrengen. Indien deze tweede poging mislukt, beschikt u over een termijn van 5 werkdagen om uw pakje op te halen op het dichtstbijzijnde afgiftepunt dat op het leveringsbericht is aangegeven.

LEVERINGSKOSTEN

Momenteel zijn de leveringskosten GRATIS.

(De leveringskosten in België en Nederland bedraagt 19,00 euro BTW)

(De levering is gratis/franko vanaf minimaal 340 euro zonder BTW ( 21% btw in België en Nederland)

LEVERING MET INSTALLATIE BINNEN HET GEBOUW

De leveringen ontmoetten installatie en een mogelijke verankering in het gebouw worden altijd op afspraak. Zie installatiedienst.