TECHNOPROTECT ZORGT VOOR EEN PROFESSIONELE EN COMPLETE SERVICE

Behoudens uitzondering worden al onze leveringen uitgevoerd door een gespecialiseerd transportbedrijf naar het adres van uw keuze in België, Nederland en Luxemburg, met uitzondering van een postbus adres.

De levering vindt plaats op gelijkvloer, voor de inkomdeur en zonder enig voorafgaand vertikaal transport (trede, trappen,...) van het adres vermeld op uw bestelling. Er wordt gevraagd dat u zich ervan vergewist  dat de toegang aangepast is voor het leveren van zware/omvangrijke producten.

Controleer altijd het gewicht van het gekozen product in onze catalogus. Eénmaal dat u boven het redelijk gewicht gaat voor het dragen door één of twee personen neem dan geen risico's en vraag naar onze installatiedienst.

LEVERTERMIJN

De BVBA TechnoProtect verbindt zich de bestelde goederen te leveren binnen de afgesproken termijn vermeld op de orderbevestiging. TechnoProtect zal de klant informeren zou de levertermijn langer dan gepland zijn.

IN GEVAL VAN AFWEZIGHEID

In geval van levering door een door TechnoProtect aangesteld transportbedrijf zal een bericht achtergelaten worden in de brievenbus van de bestemmeling of zal er telefonisch contact opgenomen worden. De eerste maal zal het u telefonisch mogelijk zijn van een nieuwe afspraak te maken. Een tweede verplaatsing kan kosten met zich meebrengen. Zou de tweede afspraak spijtig genoeg ook mislopen, dan beschikt u over 5 werkdagen om uw bestelling af te halen op het adres dat vermeld werd op het door de vervoeder achtergelaten document.

LEVERINGSKOSTEN

De leverkosten in België en Nederland bedragen 15,00 euro BTW inbegrepen

De levering  is gratis/franko vanaf een minimum aankoopwaarde van 206,60 euro zonder BTW (250,- euro 21% BTW inbegrepen in België en Nederland).

LEVERING MET INSTALLATIE BINNEN HET GEBOUW

De leveringen met installatie en een mogelijke verankering binnen het gebouw worden altijd op afspraak uitgevoerd. Zie installatiedienst.