Filteren op

ECBS verzekeringswaarden

ECBS verzekeringswaarden

Fabrikant

Fabrikant

Kleuren

Kleuren

Inhoud (liters)

Inhoud (liters)

Gewicht

Gewicht

  • 8kg - 16kg

Prijs

Prijs

  • € 113,00 - € 269,00

Inclusief verankeringsmateriaal

Inclusief verankeringsmateriaal

Producten

Producten

Laptop kluizen

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Met de laptopkluizen wilt u dat uw laptop goed beschermd wordt. Op uw laptop staan veel documenten en gegevens waarvan u niet wilt dat dit in verkeerde handen terechtkomt. De laptopkluis zorgt ervoor dat uw laptop veilig is opgeborgen tegen dieven maar het biedt ook bescherming tegen schade en hitte die een brand kan aanrichten. 

Eigenschappen van de laptopkluizen

Al onze laptopkluizen zijn geschikt voor verschillende maten laptops en tablets. De laptopkluizen zijn eenvoudig elektronisch te openen met een persoonlijke code. In geval van nood kan de laptopkluis geopend worden met noodsleutel, ookal zijn de batterijen leeg. 

Wij hebben meerdere laptopkluizen waaronder de volgende modellen:

  • SAGA Tablet- en Laptopkluis: deze kluis is bestemd voor het veilig opbergen van een tablet en/of een laptop. De deuropening is 154 x 415 mm. Hij bevat een elektronisch codeslot en een noodsleutelslot. Deze laptopkluis is voorzien van een verankering via bodem en/of achterwand, inclusief materiaal.
  • DS 2044 E: Domestic laptopkluis heeft een ruime afmeting waardoor hij geschikt is voor verschillende laptops. Intern heeft de kluis de hoogte 200 mm, breedte 440 mm en diepte 375 mm. Tevens is de laptopkluis voorzien van verankering via bodem en/of achterwand, inclusief verankeringsmateriaal. 

Tips bij het kopen van laptopkluizen

Laptopkluizen hebben wij in verschillende soorten zodat er altijd één bij zit die past bij uw wensen. Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet die kunnen bijdragen aan het kopen van de juiste laptopkluis:

  • Wat is de afmeting van de laptop of tablet die u wilt opbergen in de laptopkluis? We willen natuurlijk niet dat de laptopkluis te klein is voor de laptop die erin bewaart moet worden.
  • Gaat het om één laptop of is het mogelijk dat er in de toekomst meer laptops bijkomen? In dat geval is het verstandig om een grotere laptopkluis te kopen zodat er in de toekomst meer laptops in de kluis bewaart kunnen worden.
  • Bedenk voordat u een laptopkluis gaat kopen waar u de laptopkluis wil plaatsen. Wat is voor u een handige plek maar tegelijkertijd ook een moeilijk vindbare plek?
  • Wilt u dat de laptopkluis ook een brandwerende functie heeft? In dat geval kunt u het beste een laptopkluis aanschaffen die hierover beschikt.

Waarom een laptopkluis kopen bij TechnoProtect?

Wilt u een laptopkluis kopen? Wij bieden de oplossing voor de beveiliging van uw laptop. Na de aanschaf van een laptopkluis kunt u rekenen op een snelle bezorging van maximaal enkele dagen door een gespecialiseerd transportbedrijf. Ook bieden wij 2 jaar garantie op de aanschafte laptopkluis.

Wilt u graag een advies van ons bij het kopen van een laptopkluis? Belmail of vul ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst en beantwoorden uw vraag over de laptopkluizen uit ons assortiment.

Laptop kluizen