Filteren op

Slottype

Slottype

Fabrikant

Fabrikant

Kleuren

Kleuren

Gewicht

Gewicht

 • 3kg - 20kg

Prijs

Prijs

 • € 108,00 - € 525,00

Voorzien voor verankering via bodem en/of achterwand

Voorzien voor verankering via bodem en/of achterwand

Inclusief verankeringsmateriaal

Inclusief verankeringsmateriaal

Producten

Producten

Sleutelkasten

Er zijn 24 producten.

Item 1-12 van 24 in totaal item(s)

Actieve filters

Een sleutelkast is een veilige manier voor het bewaren van sleutels. Sleutelkasten zorgen voor overzicht en het voorkomt dat u sleutels kwijt raakt. Sleutelkasten worden ingezet bij veel bedrijven, zoals zorginstellingen, auto(verhuur)bedrijven, scholen, kantoren, winkels etc. 

Bij TechnoProtect hebben we verschillende soorten sleutelkasten. Sleutelkasten die te openen zijn door middel van een sleutelslot, maar ook sleutelkasten met een elektronisch cijferslot. Ook is het mogelijk om een sleutelkast met afstortsysteem aan te schaffen. Ideaal als u een autogarage, autoverhuurbedrijf of een vakantiepark heeft!

Wat zijn de voordelen van sleutelkasten?

Wilt u een sleutelkastje kopen maar twijfelt u nog? Bekijk onze voordelen van het gebruik van een sleutelkast:

 • Een sleutelkast zorgt voor overzicht omdat u alle sleutels bij elkaar hebt.
 • Sleutels die bewaart worden in een sleutelkast zijn veilig opgeborgen waardoor ze niet kwijt geraakt kunnen worden.
 • De sleutels worden uit het zicht bewaard.
 • Dankzij de kleurcodes worden de juiste sleutels direct en eenvoudig herkend.
 • De sleutels zijn beschermd tegen brand wanneer u kiest voor een brandwerende sleutelkast.

Tips voor het veilig opbergen van sleutels in een sleutelkast

Voor u is het makkelijk als uw (reserve)sleutels snel terug kunt vinden in de sleutelkast. Maar u moet het anderen niet te makkelijk maken om bij uw sleutels te kunnen komen. Wij zetten een aantal tips voor het bewaren van uw sleutels op een rijtje:

 • Bevestig de sleutelkast op een goed beveiligde plaats waar bijvoorbeeld gebruik wordt gemaakt van een alarminstallatie of dat niet zichtbaar is buiten de woning of het bedrijf.
 • Maak geen gebruik van een labeltje aan een (reserve) sleutel. In de sleutelkastjes zitten kleurcodes. Wij adviseren om op een apart briefje te schrijven welke sleutel bij de kleurcode hoort en bewaar dit apart van het sleutelkastje. Mocht een crimineel het sleutelkastje in handen krijgen, dan weten hij nog niet waarvoor de sleutels te gebruiken zijn.
 • Bevestig de sleutelkast niet op ooghoogte. Dat is wel zo makkelijk voor u maar voor criminelen is ook gemakkelijker om met u mee te kijken. Wij raden u aan om de sleutelkast wat hoger, of juist lager dan ooghoogte te bevestigen.
 • Alleen de sleutelkast bevestigen is soms niet voldoende, door een sleutelkast te verankeren aan de muur maakt u het een crimineel haast onmogelijk om de sleutelkast mee te nemen. Het verankeren van de sleutelkast kunt u bijvoorbeeld doen met keilbouten.

Sleutelkastje kopen bij TechnoProtect

Wilt u een sleutelkastje kopen bij ons? Wij zorgen ervoor dat u tevreden bent met uw aankoop. U kunt rekenen op 2 jaar garantie en wij zorgen voor een snelle levering, meestal binnen enkele werkdagen door een gespecialiseerd transportbedrijf. Neem contact met ons op door te bellen, te mailen of het contactformulier in te vullen en wij beantwoorden graag uw vragen over sleutelkastje kopen.

Sleutelkasten