Filteren op

Brandwerende certificering

Brandwerende certificering

ECBS verzekeringswaarden

ECBS verzekeringswaarden

Slotkeuze

Slotkeuze

Slottype

Slottype

Aantal minuten (brandwerend)

Aantal minuten (brandwerend)

Fabrikant

Fabrikant

Kleuren

Kleuren

Inhoud (liters)

Inhoud (liters)

Verstelbare legborden

Verstelbare legborden

Deuropening

Deuropening

Gewicht

Gewicht

 • 0kg - 810kg

Prijs

Prijs

 • € 0,00 - € 5.408,00

Driezijdige vergrendeling

Driezijdige vergrendeling

Certificaten tegen inbraak

Certificaten tegen inbraak

Voorzien voor verankering via bodem en/of achterwand

Voorzien voor verankering via bodem en/of achterwand

Inclusief verankeringsmateriaal

Inclusief verankeringsmateriaal

Producten

Producten

Kluizen

Er zijn 254 producten.

Item 1-12 van 254 in totaal item(s)

Actieve filters

Voor een ruim assortiment kluizen bent u bij TechnoProtect op de juiste plaats. Bent u op zoek naar een kluis, sleutelkast, brandwerende kluis, wapenkluis of een kassakluis? Dan kunnen wij u zeker verder helpen. Voor elk gebruik en voor ieder budget bieden wij een kluis aan. Bekijk gauw ons assortiment.

Kluizen in verschillende soorten

Hieronder ziet u een overzicht van alle soorten kluizen die u bij ons kan kopen:

 • Geldkluis: in een geldkluis kunt u uw contante geld veilig bewaren. Wij hebben verschillende groottes geldkluizen zodat u naast het geld, ook andere waardevolle bezittingen in dezelfde kluis kunt bewaren.
 • Brandwerende kluis: bent u op zoek naar een brandwerende kluis die goed tegen hitte en bluswater kan? Hierin kunt u bijvoorbeeld fotoboeken, harde schijven en andere waardevolle bezittingen bewaren.
 • Sleutelkast: heeft u een sleutelkast nodig waarin u (reserve)sleutels kunt bewaren? De sleutelkast biedt ruimtes waaraan de sleutels bevestigd kunnen worden.
 • Afstortkluis: een afstortkluis is de perfecte kluis voor een winkel, restaurant, hotel etc. Via de afstortkluis kan geld worden afgestort waar het vervolgens veilig is opgeborgen. De afstortkluizen hebben een aparte inwerplade waardoor het afstorten snel en eenvoudig kan.
 • Wapenkluis: de wapenkluis is speciaal ontworpen voor het veilig opbergen van pistolen. Hij voldoet aan de richtlijnen d.w.z. de mogelijkheid tot dubbele verankering in de vloer en/of in de muur.
 • Inbouwkluis: een inbouwkluis die ingebouwd kan worden in de muur. Deze zijn gecertificeerd volgens de Europese normen EN1143-1.
 • Vloerkluis: de vloerkluis biedt bescherming tegen inbraak en is bedoelt om te bouwen in de vloer. Met het deksel met gasveer kunt u gemakkelijk bij de inhoud van de vloerkluis.
 • Kassa kluis: dit is de ideale oplossing voor de beveiliging van het geld in uw kassa. Het vermijdt inbraak en het stelen van geld uit de kassa.
 • Computerkluis: de computerkluis is uitermate geschikt voor het opbergen van een computer of server. Hij is uitgevoerd met openingen voor ventilatie en kabels.

Naast bovenstaande kluizen kunnen wij u ook helpen aan lockerkasten en garderobekasten waarin uw medewerkers de persoonlijke bezittingen kunnen opbergen.

Staat de kluis waarvoor u hem wilt gebruiken er niet bij? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies, of zodat we samen kunnen kijken naar wat er mogelijk is.

De kluizen snel geleverd en goede service

Als u een kluis gaat kopen, wilt u natuurlijk dat deze snel in huis is. De kluizen leveren wij daarom gratis en binnen enkele dagen door een gespecialiseerd transportbedrijf naar België, Nederland en Luxemburg. Naast het leveren kunnen wij ook de kluis installeren en mogelijk verankeren in het gebouw. Dit houdt het bevestigen aan de vloer/muur in. Hiervoor maken we van te voren altijd een afspraak.

Waarom kluis kopen bij TechnoProtect?

Wilt u een kluis kopen? Dan bent u bij TechnoProtect op de juiste webshop. Wij bieden de oplossing voor de beveiliging van uw waardevolle bezittingen en voor documenten op papier of datadragers. Na het aanschaffen van een kluis kunt u rekenen op 2 jaar garantie met betrekking tot de naleving van de regelgeving en verborgen gebreken, zowel als de fabrieksgarantie. Bel, mail of vul ons contactformulier in en wij beantwoorden binnen 24 uur uw vragen.

Kluizen