Kluis kopen?

Wilt u een kluis kopen zodat u uw waardevolle eigendommen veilig kan bewaren? Wij hebben kluizen van de beste kwaliteit zodat er niemand bij uw geld, sieraden, laptops of andere waardevolle spullen ongevraagd kan komen. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende soorten kluizen in verschillende prijsklassen zodat wij u altijd verder kunnen helpen met de kluis waar u naar op zoek bent.

Soorten kluizen kopen 

Als u een kluis gaat kopen bent u waarschijnlijk op zoek naar een kluis met een speciale functie of voor een bepaald doel. Wij hebben een ruim assortiment kluizen voor verschillende eigendommen maar met hetzelfde doel: uw waardevolle eigendommen veilig bewaren.

Brandwerende kluis in de brandwerende kluis zijn waardevolle eigendommen zoals sieraden, fotoboeken, harde schijven etc. goed beschermt tegen hitte en bluswater.

Sleutelkasten: met de sleutelkasten kunt u sleutels veilig bewaren en overzichtelijk bewaren in één kast waardoor u ze haast niet meer kwijt kunt raken.

Goedkope kluizen: hier vindt u onze kluizen met prijzen onder de €300,-. Deze kluizen werken met een codeslot.

Wapenkluizen: deze bieden een veilige opberging conform de wet en het is mogelijk om ze te verankeren aan de muur.

Inbouwkluizen: de kluizen zijn speciaal ontwikkeld voor het inbouwen. Dat kan in de slaapkamer, een meubel, kast of op zolder zijn.

Vloerkluizen: dit zijn één van de kluizen die het meest inbraakwerend zijn. Voor een dief is het moeilijk om de vloerkluis te kunnen vinden.

Kassakluis: de kassakluis vermijdt inbraak en het stelen van contant geld in de kassa. Het is de ideale oplossing voor de beveiliging van geld van uw kassa.

Afstortkluis: ook wel winkelkluis genoemd, is speciaal ontworpen voor het gebruik in de detailhandel en horeca. Kassageld kan snel en veilig afgestort worden via de smalle opening.

Kluis kopen bij TechnoProtect

Als u een kluis koopt bij TechnoProtect kunt u rekenen op goede service. Wij zijn een gespecialiseerde webshop in kluizen, brandkasten en veiligheidskasten en hebben meer dan 20 jaar ervaring. Wij leveren de kluis binnen enkele dagen gratis door een gespecialiseerd transportbedrijf in Nederland, België en Luxemburg. Naast het leveren van de kluis, kunnen wij deze ook bevestigen in de vloer of aan de muur. Na aankoop van de kluis, heeft u 2 jaar legale garantie met betrekking tot de naleving van de regelgeving en verborgen gebreken, zowel als de fabrieksgarantie.

Neem gerust contact met ons op door ons te bellenmailen of het contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden graag uw vraag over een kluis kopen.